Mellanlandning i Stockholm

2022-07-25 - Travels

Efter att ha spenderat otaliga timmar i bilen senaste veckorna hade vi nu en dag tillsammans i Stockholm innan det var dags att hoppa på flyget till Island imorgon.

Vi planerade det sista inför veckan, dubbelcheckade alla tider och bokningar, åt gott och packade alla våra väskor. De som känner mig vet att jag tycker om att ha koll på saker och ting, så jag har kollat upp platser att besöka samt hur långt bort de ligger så att vi kan planera hur lång tid saker och ting kan tänkas ta. Och jag vore väl inte en designer om jag inte planerade i MIRO? ^^

Jag är så himla glad över att Johan också har hittat sitt fotointresse och att detta är något vi har gemensamt. Att packa fotoväskan den här gången var lite roligare än förra resan till Island, helt enkelt för att jag ska få uppleva detta Johan! En laptop, en iPad, en Nikon D850, en 16-35 mm, en 24-70 mm, en 70-200 mm, en 500 mm, en Sony RX1R, stativ, ett variabelt ND-filter, ett pol-filter, otaliga minneskort, rengöringskit, putsdukar... Ja alltså, ryggsäcken var värd så mycket pengar och den vägde alldeles för mycket för att gå som handbagage egentligen ^^ Men, det var bara att bita ihop och hoppas att ingen skulle be mig väga den på flygplatsen!