Riga, Lettland - Dag 3

2021-10-17 - Travels

Idag väntade den riktiga presenten - en heldag på SPA! Efter mycket research visade det sig att Riga ska ha några av de bästa SPA som finns i Europa. Johan har hintat om att han vill till Yasuragi och efter att ha jämfört priserna så var det en no-brainer att göra den här resan - så mycket mer valuta för pengarna! 

Vi promenerade iväg till ett brunchställe som vi fått rekommenderat och slog oss ner. Johan såg allt lite bakis ut från gårdagens middag och vinpaket, men det är som det brukar vara för hans del, stackarn. En rejäl frukost och avslappnade SPA var nog precis vad han behövde idag. 

Vi kom fram till ESPA Riga, en 5-stjärnigt SPA, vid lunch och hade en timme på oss inne i SPA-avdelningen innan vår 2,5 h långa behandling skulle inledas. Aromabastu, ångbastu, torrbastu, pool, massageduschar... Allt som man behövde fanns där och en timme kan låta lite, men det räckte gott och väl innan vår behandling. 

I vår 2,5 h långa behandling, Blissful Journey, ingick följande;

  • Full body Salt & Oil Scrub
  • Relaxing full body massage with Essential Oils
  • Skin Radiance Facial
  • Skin softening paraffin hand application
  • Scalp massage with ESPA Pink Hair & Scalp mud
  • 2-rätters middag efter behandlingen

Vi möttes upp i det speciella avslappningsrummet efter behandlingen och fick chansen att vakna till liv tillsammans. Här bjöds vi på grönt te och nyttiga tilltugg samt stora, mjuka sängar. Ni hör ju själva, helt magiskt bra var det!!! 

När vi kände oss klara rörde vi oss ner till restaurangen för vår middag. Vi befann oss nu på Radisson och efter en snabb googling visade det sig att de hade en av Rigas bästa barer - Skyline Bar. Vi åkte upp till 26e våningen och slog oss ner för ett par drinkar. Vilken utsikt! Och va kul att kunna peka ut de platser vi besökt under helgen. Detta var en himla bra avslut på resan måste jag säga...

Bra planerad födelsedagspresent av mig! High five!


Fotogalleri

Riga