2020 - JANUARY

4 posts


Bali!!!

2020-01-19 - Travels


Jag kan inte fatta det, vi har bokat en resa till Bali!!! I två veckor ska vi skämma bort oss själva med fantastisk mat och härliga hotell! Det blir fyra hotell för att flytta runt lite och inte bara se samma sak under hela resan. Shit, det här är en efterlängtad och välbehövlig resa! Dessutom är det min födelsedagspresent från Johan, hur galet är inte det?! Åhhhh, i maj åker vi - som jag längtar!!!

Padma Resort Ubud

 

Udhiana Resort Ubud

 

Double-Six Luxury Hotel

 

Berry Amour Romantic Villas


IPad PRO 12,9 tum

2020-01-05 - Gadgets


Jomen, man tackar! Idag fick jag hämta ut min nya iPad Pro 12,9" med tillhörande Apple Pencil och Smart Keyboard! Vilket litet monster det är!! Kalaset landar på nätta 21 000 kr ^^ Helt sjukt!


Min portfolio är up n' running!

2020-01-04 - Work


Jag behövde ett projekt under julledigheten... Det fick bli att designar och koda upp min nya portfolio! Jag har inte haft någon sedan universitetet, så det var på tiden! 

Det är så avslappnande att sitta och pilla med webbdesign. Helt plötsligt så bara har man något visuellt framför sig, det går så snabbt! Det som stressade mig dock var att jag, som UX-designer, var tvungen att göra en UX-vänlig hemsida ^^ Men, jag blev nöjd tillslut och det är väl egentligen det enda som har betydelse?!

nathalieek.com


Årets första solnedgång!

2020-01-01 - Photography


Page 1 of 1, showing 4 post(s) out of 4 total