Idag förvandlades jag till minihulken!

2009-08-06

Jag har sagt det förut och jag säger det igen - folk blir som rovdjur när de får syn på en reaskylt och de röda prislapparna förvandlar oss till tjurar... Man blir som Hulken ^^ Man trängs och raffsar i alla kläder, springer, skyndar och köper bara för att köpa: "Men jag kanske har användning för den nångång i vinter, eller nästa år om vi ska åka iväg dit du vet!!!", och sen väntar man på ett godkännande från den levande klädhängaren som snällt står bredvid och väntar.

 

Jag blev Hulken idag, i miniformat dock... Så snart jag kommer ner till Norrköping har jag planer på att ta upp mitt volleyboll-spelande igen (ja, jag har saknat det senaste året), så jag tänkte leta efter lite träningskläder. Nåväl, jag hittade inga kläder direkt, bara ett par strumpar, men jag hittade ett par skor däremot.

 

Nya volleyboll-pjucks 599;- (1195;-)

 

Förra året hittade jag en svart Peak-jacka i Karlstad (nedsatt från 3990;- till 2490;-) men jag var så dumsnål och hängde tillbaka den. Gissa om jag wajnade om det i flera månader efteråt - "Titta, nu skulle jag haft den där jackan...", "Åhh va jag ångrar mig att jag inte köpte den, så j*vla dumt!!" osv... Men idag, så hittade jag den igen, där hängde en precis likadan svart jacka som jag provade i Karlstad, problem nr1 var bara att jag hittade en till, fast i "grummel"-rosa. Och jag befinner mig i en korkad storlek, för XS gränsar till att vara för liten och S gränsar till att vara för stor. Problem nr2 - den svarta var i XS och den rosa i S. Men den rosa var ju sååå mycket finare än den svarta ^^ Och jag behöver omges av lite färg på vintern, annars ser jag alldeles grå å död ut.

 

Peak-jacka 1999;- (3999;-)

 

Min levande klädhängare suckade högt åt mig, men sa åt mig att köpa den rosa jackan, annars skulle jag (och även de) gå igenom samma visa igen när jag väl ångrat mig ^^ Så, vad mer kan jag säga annat än att jag är pank igen...