Lammet & Grisen

2012-01-14

Menyn på Lammet & Grisen innehåller flera nyskapande förrätter, varmrätter och desserter, men också en del klassiker. Vår specialitet är: Helstekt lammfilé, fläskfilé och oxfilé som trancheras av kockarna i restaurangen. Lammets Stora Upplevelsemeny ger er en storslagen kväll full med spännande smakupplevelser av mat och dryck i kombination.


En tur upp på fjället resulterade i en enormt god och trevlig middag på Lammet & Grisen. Trots fyra tallrikar med underbart kött och goda tillbehör, var det inga problem att mumsa i sig desserttrilogin som erbjöds... Gud va gott!!!

Lammet & Grisen Lammet & Grisen Lammet & Grisen

Lammet & Grisen Lammet & Grisen

Lammet & Grisen Lammet & Grisen Lammet & Grisen

Första tallriken:

Fläskfilé, rostade rotfrukter, vitlöksbröd, oliver, marinerade tomater och några skivor lammfilé...

Andra tallriken:

Vitlöksrostade potatisskivor, oxfilé och grillade tomater...

Tredje tallriken:

Oxfilé och lammfilé, vitlöksbröd, grillad tomat, oliver och rostade rotfrukter...

Fjärde och sista mystallriken:

Oxfilé och lammfilé, grillad tomat, oliver...

Blondies efterrätt:

Gräddvaniljglass med bärkompott, serverades med varm chokladkolasås...

Min efterrätt - Desserttrilogi:

1. Hjortron- & vitchokladpannacotta med rårörda hallon.

2. Créme brulée smaksatt med bourbonvanilj.

3. Vitchokladmousse på chokladbrownie, med ananas- & passionsfruktsalsa.