14 november

2011-11-14

Mitten av november och inte en snöflinga så lång ögat kan nå... Jag lover, vi kommer få äta upp det här - big time! Men som det ser ut nu, finns det inte ens något som tyder på att vintern kommer bli som -09 och -10, blommorna på balkongen har till och med tagit ny fart och knoppar som bara den ^^

Idag har jag tagit mig iväg till skolan för ännu en föreläsning i SFX-kursen, den här gången handlade det om "Mixing the old with the new (focus on Image Based Lighting)". Andrew Gardner från Tippett Studios hälsar på från USA och då lyssnar man mer än gärna!

Helgen har spenderats i skolan... skit vilken pluggis jag är, jag har aldrig lagt så många timmar av en dag på skolarbete som jag gör nu! Under förra veckan hann jag producera en rapport om "Elastic Materials" (som kommer upp i portfolion så snart den är godkänd), nöta igenom sisådär 6 kapitel av fysikboken samt göra en labb i XSLT.

Idag har jag gnatat mig igenom ytterligare ett par uppgifter i fysiken samt lämnat in ännu en labb, den här gången i RDF och RSS.

Under veckan som kommer ska en DTD samt en databasstruktur in över projektet i Dokumentstrukturer. På onsdag drar jag hem till skogarna i värmland för att inta duggaplugga-mode! Det blir fysik för hela slanten ända fram till duggan på måndag!

Sen får vi ju inte glömma bort att mitt uppe i allt detta, har jag även att spelprojekt att hinna med ^^

Jag tror jag går och dör lite...