The Adventures of Tintin 3D

2011-10-29

Om bara några minuter är det dags att röra sig ner mot Gottegrisen och fylla på med lite godis i fickorna, det vankas nämligen bio! Grabbarna grus har tjatat i flera månader om den nya Tintin-filmen och nu är den ju äntligen (!?) här :)

Tintin

Själv är jag inget större Tintin-fan, inte som jag kommer ihåg iaf... Jag var mer intresserad av Sailor Moon och Darkwing Duck som mini... Jag kommer utan tvekan bli alldeles till mig över hur snygg filmen kommer vara (dags för MT-porr ännu en gång), men jag återkommer ang. handlingen ;)


Update!

Okej, vart ska jag börja?

För det första - filmen var riktigt, riktigt bra!!! Inte konstigt att Norrköpings största salong var fullsatt med 20+ ... inte ett enda barn så långt ögat nådde!

För det andra - jag glömde bort att jag kollade på en animerad film! Jag vet inte om det säger mer om mig än filmens handling, men glömmer man bort vad man tittar på måste väl handlingen vara bra?!

För det tredje - det var ren MT-porr!!! Fy h*vete vad snyggt det var... Vattnet, ansiktena, detaljerna, de exploderande glasen... jag finner faktiskt inga ord. Jag minns när jag såg reklam för filmen för ett par månader sedan, jag kunde inte riktigt avgöra om det var en helt animerad film eller bara delvis, att vatten, båtar, byggnader etc. var filmat på riktigt och figurerna animerade... Det visade sig att det var en helanimerad film ^^ Gissa om jag känner mig lite dum såhär i efterhand, men det hände igår också! Jag visste inte om det var på riktigt eller ej ^^ Den stora, svarta, elaka hunden såg helt verklig ut... Fartyget som la till i hamnen - äkta i mina ögon, som ett taget foto!

För det fjärde - gå och se den i 3D!