Vecka 40 de senaste åren...

2011-10-07

2006

Jag vandrade runt i jordens äldsta regnskog i Taman Negara, Malaysia, klättrade runt i en grotta tillsammans med fladdermöss och badade i underbar fors. Jag befann mig även i Kuala Lumpur, Malaysia... Där besökte jag Sepang F1 Court och skämde bort mig med lyx och diverse härliga skönhetsbehandlingar!

2007

Året jag flyttade ner till Norrköping. Den här veckan renoverades badrummet för fullt... Det kaklades, fogas och monterades spotlights i taket! Dessutom hann vi få dörrar, handfat och skåp på plats innan mina stackars päron tog bilen hem till Degerfors runt midnatt på söndagskvällen ^^

2008

Mitt upp i allt skolarbete publicerades en intervju med mig i Guinness World Records Magazine.

2009

Jag återupptog mitt volleyboll-spelade efter 6 års uppehåll. Shit va kul det var att slänga sig hit och dit på golvet igen!

2010

Efter att ha blivit en total sportfåne med dagliga löpturer på 6-7 km, blev jag en plugghäst på rikigt. Betygen tog ett skutt uppåt eller två och plötsligt dög ingenting annat än högsta betyg (speciellt i mattekurserna)!

2011

Jag vinkar av min brorsa som flyttar till Japan och jag noterar att jag börjar bli gammal ^^ Jag införskaffar mig ett nytt objektiv, programmerar och spelar massvis med spel!