Rena rama kaoset...

2011-09-12

När klockan ringde 05:30 imorse, låg jag redan vaken och väntade... dödstrött, men trots det gick det inte att somna om ^^ Jag var inte ens hungrig, då är det illa! Men det gick ner en macka och lite te innan det var dags att hoppa på bussen i ösregnet.

 

"Öööhh, hallå?!", utbrister det äldre gardet i bussen och det visar sig att chauffören kört fel... "Jag tar ett varv runt kvateret!", haha ja jisses!

 

Framme i Linköping väntade en fysikföreläsning i spelkursen och jag måste erkänna att jag hade förväntat mig något helt annat... Efter 5 min undrade jag va f*n jag gjorde där?! Han började, grundligt dessutom, gå igenom fysiken man lär sig på högstadiet! Gissa om det kändes ovärt... Hela dagen förstörd.

 

Nåja, tillbaka i Norrköping och jag höll på att dö av hunger, så en hamburgare på Texas var INGA problem att klämma i sig. Eftersom vädret inte var på vår sida tog vi bussen hem igen och ännu en gång var det totalkaos... Nu var det tydligen strömavbrott och spårvagnarna stod lite här och var i stan och blockerade gatorna för bussarna. Ännu en gång var det gamla gardet alldeles utom sig när bussen fick ta en omväg eller två ^^ Det är inte lätt att vara gammal när det sker lite förändringar...

 

En sammanfattning av de fyra första föreläsningarna i spelkursen har jag dessutom hunnit med att göra idag, samtidigt som jag pluggat till morgondagens dugga. Jag hatar duggor, jag hatar att nöta teori... 

 

Imorgon bär det av till Linköping igen, men inte lika tidigt - thank god! Dessutom väntar spinning på kvällen, det kommer bli riktigt skönt! Nu ska jag gå och totaldäcka i sängen, jag ser knappt vad jag skriver längre... Go natt!