Första skoldagen på sista året...

2011-08-30

Då var det dags igen, idag är det första skoldagen på femte och sista året @ universitetet... Jag kan inte riktigt fatta att jag redan har gått 4/5 år här... I förrgår för fyra år sedan flyttade jag ner hit, men det känns som det var igår jag satt här nere i ett renoveringsobjekt och räknade grunken i min tillfälliga tältsäng ^^ Skrämmande att det snart är över!

Hela terminen kommer spenderas på universitetet i Linköping, jag kommer med andra ord åka buss vääääldigt mycket den här hösten ^^ Kurserna jag ska läsa i period 1 är Designmöster och Teknik för avancerade datorspel.

Dagen har börjat bra - jag har nynnat på introt till Big Bang Theory två gånger redan... :D Det måste vara den roligaste serien ever! Jag älskar Sheldon... Vilket geni!

Ibland känner jag mig verkligen som Sheldon. Det finns speciellt ett avsnitt där de ska köpa presenter i en datorbutik, varpå Sheldon tas för en anställd och måste svara på massa dumma frågor ^^ Sådär känner jag mig när jag går omkring inne på Mediamarkt, Elgiganten etc. Folk är så sjukt okunniga och ställer så enormt korkade frågor... Jag får nästan lust att rycka in ibland och tala om för dem hur allt ligger till ^^