En sväng till Stockholm igen...

2011-08-24

Efter besöket hos farbror doktor kunde vi konstatera att det inte var något fel på mig ![:)](/img/smilies/happy.png) Det var ju skönt att höra iaf, men... hon bokade in mig på en ny tid för att ta några prover för eventuell allergi.

 

Efter en frukostmacka bar det av till Stockholm och ortopeden, Janne. Himla härlig snubbe det där! Han konstaterade väldigt snabbt att jag verkligen behövde inlägg! Han var inte speciellt förvånad över att jag fått ont i både fötter, leder och knän när jag varit ute och sprunigt, han var dock förvånad över att mina höfter hade klarat sig ^^ Illa, illa... Vi scannade av fötterna och bokade in en ny tid då jag ska hämta dem ![:)](/img/smilies/happy.png)

 

Sen var det dags att göra stan igen... men den här gången hade jag/vi gjort hela Stockholm på 3h ^^ Jag var på jakt efter ett par jeans och jag hittade dem i den första butiken jag gick in i ^^ Sen var alla andra butiker bara en bonus... När klockan närmade sig 17:00 började vi traska tillbaka mot parkeringshuset och det var ju himla osis att vi gick förbi Fornarina-butiken, då blev jag ju tvungen att köpa en liten jeansjacka också!