Bara en vecka kvar...

2011-08-22

Det är bara en vecka kvar av sommarlovet... tiden går fort när man har roligt ^^ Sista ordinarie arbetsdagen för den här sommaren är avklarad, det innebär att det inte blir några fler konstiga historier dessa knepiga kunder.

 

Under helgen har jag hunnit med några timmar på stan vilket resulterade i att jag kom hem med ett nytt paraply ![:P](/img/smilies/wink.png) Haha, jag är så töntig, men jag har verkligen letat efter en speciell modell och äntligen hittade jag en! Dessutom hittade jag ju såklart lite nyheter bland sminket, men jag vände på klacken och gick därifrån tomhänt. 

 

Idag har jag dessutom fått hem min "Bazinga"-tröja! Woho! Sen har jag hittat ett par superläckra jeans som jag bara måste få tag i, men de finns bara i en butik här i stan och min storlek är slut!!! *Sadface* Den större storleken gick att dra ner utan att knäppa upp, å den mindre storleken gick på och visst, de kanske töjer sig, men vågar man chansa??? Bah, så typiskt!

 

Imorgon ska jag upp tidigt och ta mig iväg till sjukhuset för att göra ett ansträngningstest för att se om jag har ansträngningsastma eller inte. Jag kommer dö, jag ska springa allt vad jag orkar upp och ner för en trappa i 6 min... Nu fnyser du säkert, men 6 min är fan en evighet i trappor! ^^ Sen ska det blåsas hit och dit, tas och mäta värden innan jag ska springa igen... 

 

Senare på dagen ska jag iväg och få min fot 3D-scannad för nya skoinlägg ![:)](/img/smilies/happy.png) Det ska bli skönt att äntligen få ordning på problemen, för jag hoppas att de löser många, om inte alla, av dem.

 

Nu väntar dock en kväll med TV-spelande ![:P](/img/smilies/wink.png) Det var längesen känner jag... Gud va skönt med lite ledighet!

 Game face ON - nu är det på liv och död!