Augustifesten = Ösregn

2011-08-19

De har det bra, knallarna, i ösregnet där nere i stan... stackare. Regnet står som spön i backen och där står de. Karusellerna är dock igång i Vasaparken alldeles intill mig, tjejerna skriker nog lite extra idag pga regnet...

 

Igår var en dag som bestod av ännu mer jobb, detsamma gäller idag. Jag blir snart upplockad av en arbetskamrat. Vi får väl se vad det bjuds på för galenskaper idag... Igår hade vi ett gäng japaner som tog kort på korvgrillen samt en karl som tyckte att han skulle få köpa en kaffe på maten för att han ätit på stans grill tidigare under dagen, helt seriöst alltså. Sen får vi ju inte glömma alla 40-talister som envist ska trycka på knappen "Endast lastbilar" vid diesel-pumpen, trots att de har en personbil, för att sedan komma in sura (i dubbel bemärkelse) för att de fått diesel över sig! ^^ Ja, knappen var ju endast till för lastbilar vilket innebär att ni INTE ska trycka på den... Dumma j*vlar!

 

Jag har precis smällt i mig dagens mat (jo, hör och häpna, jag har faktiskt lagat mat för en gångs skull i sommar ^^), vilken bestod av en vild köttfärssås och pasta. Jag hade torkade trattkantareller hemma samt älgfärs, så jag mortlade lite enbär och gjorde en köttfärssås med dessa ingredienser samt grädde, soja, balsamvinäger, svartvinbärssaft, timjan, salt och peppar. Det blir gott att ha som matlåda i helgen det ![:)](/img/smilies/happy.png)

 

Men, men... Off we go!