Veckan som gått...

2011-08-07

Det har varit ännu en produktiv helg den här helgen, liksom alla andra helger och dagar den här sommaren ![:)](/img/smilies/happy.png) Så mycket som jag har fått gjort den här sommaren har jag inte fått gjort sammanlagt de senaste fem åren ^^

 

Tidigare i veckan har jag jobbat - varje dag! Jag vet inte om det beror på att det går mot fullmåne, men folk har varit osedvanligt griniga den här veckan ^^ Veckan har annars varit fylld med tyskar som försöker göra sig förstådda, folk som försöker stjäla espresso och farmödrar vars barnbarn lyckats peta in en kula i näsan... (say what?!) - precis som vanligt alltså! ![:P](/img/smilies/wink.png)

 

Igår fick vi ett litet infall när vi besökte Plantagen att vi skulle anlägga en liten kaktuspark! Vi kom hem med massvis med växter och krukor, men om det blev en ren kaktuspark låter vi vara osagt ^^ Fint blev det iaf!

Nästa vecka jobbas det för fullt igen, vi får väl se vad det bjuds på för dumheter då... Dessutom har jag lyxen att vara ledig som mor & far i två dagar! Då kommer de ner på en blixtvisit varpå jag följer med hem till Degerfors över helgen - mysmys!