På besök i Stockholm (del 1)...

2011-07-31

2011-07-27


I onsdags bestämde vi oss för att åka till Stocholm, Blondie och jag. Jag förstår egentligen inte varför vi inte åker dit oftare, det tar inte ens två timmar inkl. att hitta parkeringsplats ^^

 

När klockan var fyra hade vi landat i Stockholm och vi bestämde oss för att skynda ner på stan för att hinna med ett besök på Runnersstore (mycket för att slippa göra det dagen därpå).

 

Att kliva av tunnelbanan inne i stan var som att gå ut från flygplatsen i Bangkok - det var så sjukt varmt, för att inte tala om kvavt!!! Jag flåsade som en gris av att gå upp för 10 trappsteg ^^ Jag hoppades att Runnersstore skulle ha en väl fungerande AC eftersom jag skulle springa på bandet och få skor utprovade... men nej, de hade dörren öppen och jag tror det var ännu varmare i butiken... Yey! ^^

 

Efter en timme stängde butiken och jag tackade för mig... Vi slog oss ner på Jensen's Bøfhus och beställde in ett gigantiskt glas isvatten var ^^ Sen beställde jag mig en god köttbit där en salladsbuffé ingick - supergott ![:)](/img/smilies/happy.png)

 

Mätta och belåtna traskade vi långsamt genom Stockholms gator till lägenheten. Vi köpte på oss lite frukost och annat smått och gott... Sedan slog vi oss ner i soffan och smaskade på glass innan vi båda somnade!