Hurtbulle!

2011-07-19

Vilken hurtbulle jag är då! Imorse när Blondie åkt till jobbet tog jag en titt på TV4-nyheterna kl 07, sedan klev jag upp ur sängen och tog på mig träningskläderna. Jag smaskade i mig en persika och drack lite vatten innan jag åkte iväg till Vrinneviskogen och gick milspåret.

 

Jag måste erkänna att det är ett ganska kuperat spår som går upp och ner mest hela tiden ![:P](/img/smilies/wink.png) Efter en ganska lugn start och lite småkänningar i benhinnorna, ökade jag tempot och traskade på rätt bra.

( Inte min bild, men det var det bästa jag kunde hitta i kartväg ^^ )

 

Trots det fina vädret (strålande solsken och 23 grader) passerade jag bara två gamlingar och blev omsprungen av en karl... ;P Men det var segt idag, milen var inte lika seg i benen i förrgår (jag gick milspåret då också), men jag tog mig runt på 87 minuter inkl. uppvärmningskilometerna. Helt ok, inte sant, med tanke på mina korta ben ![:P](/img/smilies/wink.png)

 

Anledningen till skogspromenaderna är för att min puls går i taket just nu och har gjort under några veckor. Jag misstänker att jag inte tål gräs, för efter 300 m flåsar jag som någon som har astma. Det väser och piper om mig så det är hemskt ^^ Men nu är en pulsklocka på ingående, beställde den idag... När den väl sitter på armen vet jag iaf vad som händer i kroppen och först då tänker jag ta ställning till träningsupplägget framöver...