Tiden rinner iväg...

2011-07-06

Usch va tiden rinner iväg... jag har haft sommarlov i en hel månad redan! Det är helt sjukt! Och idag har tiden också gått galet fort, klockan slår 13:37 nu och jag har inte gjort någonting av värde än ^^

 

Jag steg upp 07 imorse, gluttade på vädret och insåg att solen skulle ta med sig värmen på eftermiddagen och bestämde mig för att springa innan det blev för varmt. Så, jag åt min första frukost lagom till halvåtta-nyheterna och begav mig ut och sprang vid nio. 

 

Därefter hade jag ett ärende att uträtta och när det var avklarat åkte jag och köpte jordgubbar... 20 kr/l är väl inte helt farligt för en liter frilandsgubbar ![:D](/img/smilies/grin.png)

 

Hemma igen var det dags för frukost nummer två... hihi ;D Mums! Därefter har klockan bara sprungit iväg, precis som min ledighet. Snart är det dags för mig att börja jobba, dessutom måste hemsidan upp snart innan jag tappar orken att göra klart den... Och för att inte tala om all programmering jag lovade mig själv att göra i sommar (suck).

 

Mitt största problem med årets sommarlov är dock inte att jag inte gör något (som alla andra år), jag gör mer saker än någonsin. Problemet är att jag inte riktigt prioriterar rätt saker... det finns ju så mycket roligare saker att avsluta och få färdigt innan jag kan känna ett lugn i att ta tag i det tråkiga...