Bloggtorka...

2011-06-21

Just nu sitter jag i morgonrock med en turban på huvudet... jag har precis kommit upp ifrån bastun! Gud va skönt, jag känner mig som en ny människa! Det är nästan det bästa med att komma hem och hälsa på föräldrarna ;P hähä, no offence! Dessutom är det kaos ute i trädgården, mamma har fått fnatt och grävt upp alla rabatter på baksidan.

Vad har hänt då? Mja, jag har som sagt förflyttat mig till de värmländska skogarna. Jag kom hit i fredags och har blivit alldeles sommarförslappad sedan dess ^^ Jag vaknar, äter frukost, njuter av att inte behöva släpa mig iväg till skolan, kodar lite hemsida, kodar lite mer hemsida, äter, springer, badar bastu och sover... Vilket liv va ![:P](/img/smilies/wink.png)

 

Å på facebook ploppar det upp massa gaming-bilder från årets sommarupplaga av DH. Jag måste erkänna att jag saknar det litegrann när jag ser dem stå där högst upp på prispallen med sina prispengar och nya datorpaket... Det där var jag en gång i tiden ![:)](/img/smilies/happy.png) Det är lite svårt att tro det om man lär känna mig idag, jag är pinsamt lite gamer nuförtiden... jag kommer knappt ihåg hur man får fram consolen i CS ^^