Tenta-dag!

2011-05-30

Fy satan... jag är helt slut som människa! Jag är alldeles tom i huvudet, iaf på allt annat än det som vi ska tenta på idag! Jag har suttit en hel vecka med den här tentan... Hela helgen har spenderats i skolan tillsammans med större delen av klassen ![:P](/img/smilies/wink.png)

Det hela började med att jag skrev en sammanställning på alla gamla tentor från 2008, det var 8 st. Det innebar en sammanställning på sisådär 80 frågor ^^ Sen var det bara att hitta rätt svar på alla frågor (för det fanns ju inte någonstans). Bara det tog mig tre dagar. Men, under två dagars tid nu har jag suttit och försökt nöta in svaren på dessa frågor, vilket i många fall har varit helt omöjligt för min del. Jag har fått koncetrera mig på ett gäng frågor och får helt enkelt hoppas på att några av de frågorna kommer på tentan idag.

 

Jag har lovat mig själv att inte ta det så hårt om det inte går vägen, men det hade varit så skönt att kunna stryka ännu en tenta. Klarar jag den här tentan har jag nämligen klarat allt jag tagit mig för det här året ![:)](/img/smilies/happy.png) Men som sagt, tentan går fler gånger om det inte går vägen idag.

 

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 12, då ska vi äta lunch på Asken. Jag orkar verkligen inte ställa mig och laga mat innan tentan, då känns det bra mycket mer värt att äta ute än att böka med kastruller och disk här hemma.

 

Önska mig lycka till nu! ![:)](/img/smilies/happy.png)