Det närmar sig...

2011-05-22

... sakta men säkert - sommarlovet alltså! ![:D](/img/smilies/grin.png)

 

I torsdags hade vi som sagt projektredovisning i Agilen. Min grupp hade tagit sovmorgon eftersom vi faktiskt var klara med allt, det var liksom ingen idé att påbörja något nytt... Trots sovmorgon följde jag med Blondie till skolan (vars grupp skulle finslipa på projektet) och jobbade med mitt A-Web-projekt istället.

 

Kl 13:00 var det dags och alla grupper presenterade lite bakgrund och talade om hur grupparbetet samt arbetsmetoden fungerat osv... Sen var det dags att gå runt och spela varandras spel! Himla kul och se vad folk faktiskt kan åstadkomma under ett par få veckor! Skitkul ![:D](/img/smilies/grin.png)

 

Resterande dagar, fredag och lördag, har jag spenderat här inne framför datorn (trots alldeles fantastiskt väder). Jag har massvis kvar att göra i A-webben och just nu krånglar det ^^ No good... Men vi får väl se, det börjar dock bli dags att släppa en beta-version snart och så min jakt på testpersoner har börjat!

 

Är du sugen på att bli en av mina testpersoner?! Skriv en kommentar vettja så ordnar jag ;D Jag fixar aaaaaaallt... hähä!