Ben & Jerrys + Pulsspinning!

2011-05-18

Ojoj vilken dag... Jag vaknade supertidigt och slog mig ner här vid datorn och pillade lite med web-projektet innan klockan ens passerat 06:20. Solen sken iaf och det var väl mysigt som tur var!

 

Jag har hunnit med ganska mycket idag faktiskt - tandläkarbesök, skyltfönstershopping, matlagning, redovisning av den sista labben i MoA:n och hämtat ett paket på posten. Dessutom har jag ätit den godaste glassen på lääääänge - vi kunde inte låta bli att ta en varsin bägare när vi pgick förbi den nyöppnade glassbaren från Ben & Jerry's inne i stan... Omg, vilken höjdare! Jag tog smakerna "New York Super Fudge Chunk" och "Strawberry Cheesecake"... det kommer jag göra igen vill jag lova!

  

Och som att inte detta vore nog, jag var galen nog att gå iväg på ett 60 min pulsspinningpass!!! Betydligt jobbigare än ett vanligt spinningpass vill jag lova, tror jag kommer bli stammis på de passen ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png)

 

Nu på kvällen har jag dock inte orkat göra ett smack... Håret är blåst och jag försöker hålla ögonen öppna as I am writing this, jag har som mål att inte somna innan Big Broter är slut ikväll ^^ Men det målet känner väldigt långt borta just nu...

 

Imorgon väntar projektredovisning av Agile-projektet som vi har hållit på med hela perioden. Åh det ska bli så skönt!! ![:)](/img/smilies/happy.png)

 

Gonatt! ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png)