Det kan hända mycket på några timmar...

2011-04-30

Igår var det som sagt dags att jobba ett par timmar och det var faktiskt ganska längesen jag gjorde det. Jag har nästan glömt bort hur många original man stöter på när man står där i kassan ^^

 

Det hela började med att jag ertappade en man med byxorna nere i knävecken när jag kom till jobbet. Några timmar senare dök en långhårig man upp, men stooora glasögon och swarovski kristaller på jeansjacka, t-shirt och sina trasiga jeans... Di Leva was in the house ^^ Ganska normalt klädd dessutom... "Ahhh, jaag skaa haa en sån hääärrr kaffffä latttte dårååå", sa han framme i kassan. Jag tog betalt varpå han sprang ut (!?) till bussen... det gick inte alls ihop ![:P](/img/smilies/wink.png) Jag trodde han var som han pratade, men han kanske hade lite extra brådis ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png)

 

Bara några sekunder efter ett celebert besök fick vi nästan ännu finare besök. In kommer en snubbe i svart kroppsstrumpa med rosa stringtrosor och rosa BH utampå ^^ Dessutom hade han en vätskeband runt magen, skrapade solbrillor och en hjälp på mig... "Ah, alltså...", suckade han lite besvärat, "Jag skulle hämta något i kassan...". Mycket riktigt, bakom kassan låg ett ägg med massvis skrivet på... Han tackade för sig och sprang ut ur butiken igen!

 

Och man har inte jobbat på Statoil om det inte sker ett snatteriförsök varje gång man är där... Och igår var inget undantag. Butiken är så himla stor och jag väldigt kort, så jag ser absolut ingenting om någon får för sig att gömma sig bakom hyllorna, och igår var det polackernas tur... Men som tur var kom chefen på dem in action - när han kom ut från kontoret fick han syn på hur en gubbe försökte mosa ner flera påsar med engångsrakhyvlar i byxfickan. Han slog påsarna ur näven på gubben som fick världens fart ut till en bil som gasade iväg... Engångshyvlar, seriöst?!