Å då var påskledigheten över...

2011-04-29

Blondie och jag är tillbaka till verkligheten iom att vi åkte tillbaka till Norrköping igår. Jag har haft det jättemysigt hemma hos mamma å pappa Ek senaste veckan... De inledande dagarna var jättefina med sol och värme, så det var lite svårt att motivera sig och få något gjort framför datorn överhuvudtaget, men det var bara att bita i det sura äpplet, dra ut lite skarvsladdar och få plugget gjort på altanen ![:P](/img/smilies/wink.png)

   

Det är så skönt att vara på besök hos päronen ibland, få komma bort från vardagen en liten stund... men det är alltid lika skönt att komma hem igen och känna att man kan göra vad man vill igen, på sitt eget sätt ![:P](/img/smilies/wink.png) No offence ni där hemma!

 

Efter att ha packat bilen full bar det av in till IKEA i Örebro (himla jobbigt att bara ignorera när man måste åka förbi det). Där hittade vi lite smått och gott innan jag fick fjäska och muta Blondie med att jag kunde fortsätta att köra hem om jag fick åka förbi Vingåker ^^ Mja, helt hopplös och en timme senare strosade jag runt bland massvis med kläder... Ni får se lite senare vad jag hittade.

 

Nu på förmiddagen fram till 15:00 väntar jobb. Därefter ska jag påta på balkongen - lägga nya golvplattor, sätta blommor och fixa nya möbler ![:D](/img/smilies/grin.png) Åhh ska bli så mysigt där!! Men nu måste jag byta om och åka iväg! Tjing ![:D](/img/smilies/grin.png)