En bra dag...

2011-04-05

 

Det har varit en bra dag idag... Betyget i "Grafisk Design och Kommunikation" trillade in (sisådär någon vecka försent) och betyget var över förväntan måste jag erkänna - jag klarade tentan och fick därmed en 5a i slutbetyg! ![:D](/img/smilies/grin.png) För att få en 5a i slutbetyg i kursen var man nämligen tvungen att få en 4a på projektet och sedan klara en tenta för att få en femma i hela kursen... Sagt och gjort! ;D Yeeey!

 

Dagen har i övrigt bestått av ännu en Agile-dag, dvs. vi har suttit i skolan 08-18 med en och samma kurs hela dagen ![:)](/img/smilies/happy.png) Det går riktigt bra måste jag erkänna. Jag nämnde ju att vi gör ett mobilspel och vi har faktiskt kommit ganska långt... En preliminär karta är på plats och gubbarna flyter över skärmen atm. Skojigt att se hur något växer fram sådär! Jag hoppas att vi får en slutprodukt som jag kan visa upp för er här!

 

Idag har jag suttit och försökt pussla ihop lite vägar, gräs, blommor, träd och några fler hus... Det är faktiskt svårare än vad det låter, dessutom tar det himla lång tid ^^ Här är iaf resultatet av dagens timmar ![:)](/img/smilies/happy.png)