Vilken dag...

2011-04-03

Jisses vilken dag... Jag tvärsomnade framför Big Brother igår kväll, jag orkade verkligen inte hålla mig vaken ^^ Sen var jag uppe igen redan innan 08 imorse. Det innebar dock att jag hann med en smarrig frukost innan det var dags att sätta igång med vårens ena projekt - projektet i avancerad webprogrammering ![:)](/img/smilies/happy.png)

 

När klockan närmade sig matdags, bestämde jag mig för att vara en supergullig flickvän och bjöd Blondie på middag på Bacchus ![:)](/img/smilies/happy.png) En varsin plankstek (med medium-rare ryggbiff) senare var vi båda betydligt piggare och på lite bättre programmeringshumör igen...

 

Lördagskvällen har faktiskt varit väldigt mysig, tro't eller ej, men jag har roat mig med ännu mer kod á la Ruby On Rails och för att lätta upp stämningen har jag taggat mig själv med lite jordgubbar och mörk choklad (utan några konstigheter, oerhört viktigt ^^).

Imorgon väntar ännu mer Ruby, men jag planerar att hinna med ett skitdrygt spinningpass på eftermiddagen... Man måste ju ta hand lite om sig själv, eller hur ![:P](/img/smilies/wink.png) Kanske kompletterar jag det hela med lite amerikanska pannkakor till brunch ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png)