Ny vecka - ny period...

2011-03-23

Det var inte så drygt som jag trodde det skulle bli att gå upp så tidigt som jag gjorde i måndags... Men dagen kändes helt otroligt lång däremot ^^ Samma visa blir det igen på måndag, kanske känns det drygare då...

 

Igår (tisdag) hade vi en heldag i Agilen och det kommer vi att ha varje tisdag och torsdag, 08:00-17:00, varje vecka... Då sitter vi tillsammans (~30 personer) i en liten datorsal där vi under dessa veckor ska utveckla ett spel till Android. Min grupp har bestämd sig för att vi ska göra det gamla bordspelet "Tjuv och Polis"... Vi får väl se hur detta slutar ^^

 

Efter alla dessa timmar i skolan igår bestämde vi oss för (Blondie och jag), att ge oss ut och springa denna härliga vårkväll. Med 10 grader ute och en underbar solnedgång, sprang vi 6,5 km innan vi tog kvällen!

 

Idag har MT-Dagarna dragit igång igen... Föreläsningar och utställningar av diverse företag - perfekt för alla gamlingar (läs; såna som jag), att jaga både sommar- och examensjobb! Dessutom bjöds det på Sockerbagarens tårta i år igen... vilken höjdare!

 

Nu blir det att finslipa det sista på Style Guiden för CAPS och skicka in den till examinatorn. Vi får väl se om han kan skriva in ett fint betyg åt mig nästa vecka ![:)](/img/smilies/happy.png) Hoppas kan jag väl alltid få göra?