Tentaplugg!!

2011-03-15

Det är mycket inlägg om skolan nu, men det får bli så helt enkelt när det är tentatider!

 

Gårdagens tenta kändes ganska bra, det var bara några få frågor av tjugotvå som jag inte svarade på... Förhoppningsvis ska det räcka till ett bra betyg ändå!

 

Dagen idag började supertidigt och vi var i skolan innan klockan passerat 08 ^^ Väl där var det dags att skriva ut produktfoldern på riktigt papper. Jag har aldrig känt mig så dum som när vi skulle vända på pappret manuellt i skrivaren! Hur svårt kan det vara liksom?! Hur vi än vände och vred på pappret blev det fel ^^ Det slutade med att vi chansade tills det blev rätt...

 

Resterande timmar av dagen har spenderats runt ett bord i närheten av ett fönster... får jag inte vara ute i solen ska jag iaf se den! Vattenkokaren och termosarna från Statoil var på plats och tur var väl det, det behövs lite varmt att dricka när den lilla hungern slår till.

 

Men just nu är jag så snurrig i huvudet... Det är så sjukt mycket information, konstiga ord och beskrivningar som snurrar där inne ^^ Jag ska läsa igenom frågorna ännu en gång innan jag däckar totalt i sängen. Vi får väl se hur mycket som har fastnat och hur mycket som har försvunnit på vägen till tenten, men när klockan slår 12:00 imorgon, är det äntligen över för den här gången!!!