Stel kropp och barnslig frukost!

2011-02-22

Jag sitter här och sörplar på mitt vaniljte och njuter av att solen skiner. Istället för att zappa mellan alla kanaler på TVn, håller jag mig uppdaterad på alla skvallersidor på internet ^^ Nädå, så illa är det inte, men jag kör min vanliga runda - mail, aftonbladet och funbeat ^^

 

Första omgången mackor är avklarad har jag hunnit igenom rubrikerna på aftonbladet. Dags för frukostens efterrättsmacka! Jag studerar senaste veckornas träningspass och smaskar på min nyrostade, varma och frasiga macka meeed... Nutella!!! Åh gud va gott! Känns lite skevt att mumsa på en chokladbomb direkt på morgonen... Å andra sidan, när ska man annars få unna sig, om inte när man tränar hela veckorna ![:)](/img/smilies/happy.png)

 

Jag är helt död i kroppen för övrigt. Helgens matcher har tagit kål på mig... Vi kom inte hem förrän 23 efter söndagens bortamatch och igår jobbade jag i Söderköping hela dagen, från 9-18. Sen var det bara att skynda sig hem, byta om och åka ner på träningen! Egentligen är jag i behov av en vilodag, men ikväll väntar ett spinningpass och imorgon ännu en volleybollträning... Men sen, sen behöver jag inte röra på fläsket på flera dagar!!!