Lyxig lunch!

2011-02-18

Sitter på ännu en gästföreläsning och tittar på hur klockan sakta tickar mot lunchtimme! Oh det ska bli så gott, vi ska nämligen lyxa till det lite och luncha på Kvarterskrogen Asken! Jag menar, hur galet gott låter inte det här?! Helstekt fläskytterfilé med vitlökssmör, tomatsallad, rödvinssky och friterad potatis. I lunchen ingår dessutom salladsbuffé, soppa, nybakat bröd och måltidsdryck samt kaffe och kaka!

 

Gissa om jag ska njuta, eller njuuuuuuta {#emotions_dlg.greedy}

 


**** UPDATE ****


 

 Som vi hade räknat med var det ganska mycket folk på Asken när vi kom dit och det slutade med att vi fick slå oss ner i deras mysiga källarvåning. Härliga stenväggar och mysiga soffor!

 

Vi plockade på oss sallad och fyllde en skål med en varm soppa med smak av grädde (skräll?), paprika och hummer... Jag hann precis smaka på soppan när maten kom serverandes! Det gick riktigt fort! Och gott var det, men jag måste nog erkänna att jag inte är speciellt förtjust i fläskkött över lag.

 

När maten var uppäten fyllde jag en stor tekopp med Earl Grey och plockade på mig hela fyra (!!!) bitar av den supergoda rulltårtan som serverades till efterrätt...