16 februari

2011-02-16

Gårdagens spinningpass tog ut mig totalt. Herregud säger jag bara! Man kan ju tycka att jag borde ha vant mig vid det här laget, att jag borde ha fått lite mer muskler och bättre kondis, men fy fan, benen bar mig knappt när vi gick hem! Söndagens spinning gjorde sig påmind 10 min in på passet och mjölksyra var ett drygt och jobbigt faktum ^^ Men jag tog mig igenom det och gissa om det var skönt efteråt... ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png)

 

Efter gårdagens matmani och konstant ätande, var det väldigt skönt att lägga sig och sova... Jag behövde verkligen ett par timmars sömn! Idag är jag betydligt piggare än igår och jag har till och med pallrat mig iväg till skolan. Tyvärr sitter jag väl mest och kollar på klockan i väntan på att få komma hem och laga en god middag...

 

Ikväll är det dags för volleyboll igen, jag hoppas att folk dyker upp och att vi blir några stycken. Om vi inte vill komma sist i serien är det bäst att folk börjar visa lite intresse och vilja... Själv är jag sjukt trött på att behöva slänga bort en hel helgdag på att åka till Sthlm och förlora... Jag har betydligt bättre saker att lägga både tid och pengar på. Lite hårt får jag nog lov att säga att enda anledning till att jag tränar volleyboll just nu är för att aktivera vissa muskler som annars skulle bli förslappade ^^ Hårt, men så är det.