En lördag med familjen!

2011-02-12

Jag vaknade tidigt imorse, såpass tidigt att jag fick se en underbart vacker soluppgång. Det var -10°C ute, isblå himmel och inte ett enda moln så långt ögat kunde nå.

Idag skulle familjen komma ner och hälsa på och när klockan närmade sig ett, svängde de in på parkeringen! På order från mig hade de stannat till på Elgiganten Megastore och köpt ett laptopfodral, men när jag väl skulle prova det var det alldeles för litet ^^ Herregud, hur svårt ska det vara att hitta ett fodral?!

Några minuter senare befann vi oss i stan och sprang mellan alla möjlig butiker. In här och ut där ^^ Men det är mysigt :) Jag hittade en riktigt snygg skjorta, men jag tvekade lite när jag såg prislappen... jag får nog suga på den karamellen några dagar innan jag bestämmer mig. Dessutom hittade jag en riktigt snygg väska som fick följa med hem efter lite om och men!! Den ska ni få se imorgon!

När vi sprungit igenom stadens butiker, åkte vi ut till Ingelstad och Media Markt. Min bror (som snart flyttar till Japan btw), måste ju ha en kamera innan han åker! Men tyvärr hade de bara demoex kvar och det vill man ju verkligen inte ha!

När alla var klara var det dags att äta lite och vi hamnade på Bishops Arms tillslut. Vi slog oss ner på övervåningen och det var verkligen supermysigt! Jag var lite skeptiskt, maten och bemötandet var nämligen inte speciellt bra senast jag var där... men det var helt annorlunda den här gången. Bemötandet var super och maten likaså! Jag, mor och far beställde in deras närproducerade meny vilken bestod av:

- Ostgratinerad toast med smörstekta kantareller

- Lammracks på planka med vitlökssmör och baconfrästa grönsaker med dushessepotatis

- Rabarberpannacotta med chokladlöv

Det var verkligen supergott! Lammet var perfekt rosa och efterrätten var sådär superlen som pannacotta ska vara!

  

Nu är de på väg hem igen och här sitter jag, trötter och seg i kroppen. Blondie spelar lite, kanske skulle jag göra detsamma en stund innan vi båda övergår till somna i soffan!