Matvrak!

2011-01-31

Jag har varit riktigt hemsk idag... varit hungrig hela dagen ^^ Steg upp ganska tidigt imorse och åt en smarrig frukost - mannagrynsgröt med blåbär och en smörgås! Två timmar senare var det dags för frukost nummer två, då hade nämligen Blondie bakat havrebullar! Jag kunde ju inte motstå en, så det blev en kopp te och ännu en macka, den här gången med lite honung!

 

Jag har gått och väntat på att mitt Alienware-fodral ska anlända vid min dörr och idag gjorde den äntligen det! Tyvärr var den trasig i sömmarna, men jag tror inte att det blir några problem att lösa med Dell, de har varit himla bra hittills. Men det är så typiskt, när man har gått och väntat på nåt så länge å så är det trasigt...

 

Det tar på en att bara sitta framför datorn och tänka btw ^^ För tre timmar efter andra frukosten var det dags för mat igen - gårdagens rester!

 

När klockan närmade sig sex bytte jag om till träningskläderna och insåg att jag, i vanlig ordning, var sen till träningen! Jag skyndade mig och sprang ner, men när jag kom in i hallen satt bara två stackars krakar där och väntade! Efter en halvtimme hade vi dock blivit en skara om sju personer...

 

Väl hemma igen, nyduschad och fräsch, ska jag ännu en gång smaska i mig något ^^ Den här gången blir det nog en yoghurt, banan och lite varmt te.