Whiteguide á la La Mansion

2010-12-05

Mor och far har varit på besök i helgen, mysigt värre! Shopping, mat och konsert stod på schemat...

 

Sent i fredags kväll påbörjade Blondie en himla konstig deg som skulle jäsa över natten... Det bubblade bra konstigt om den när vi vaknade på morgonen och skulle baka vidare. 12 dl mjöl och ytterligare några jästimmar senare, doftade det gott frånde nygräddade bullarna alldeles lagom till mamma och pappa kom innanför dörren! Vi mumsade och åt lite innan vi tog oss ner till stan för den traditionella shoppingen... Det behövdes inte många timmar för att fylla bagageluckan med diverse prylar...

 

La Mansion - the one and only restaurant i Norrköping som är riktigt, riktigt bra! Vi lyxade till det och slog oss ner vid ett bord. Gud va mysigt det är där, så otroligt synd att de ska tacka för sig...

 

  • Förrätt: Friterad Viltskavsrulle med örtdressing & lingon.

  • Varmträtt:  Pepparstek på hängmörad oxfilé med cognacspetsad pepparsås & klyftpotatis.

  • Varmträtt: Halstrad fjällrödingfilé med svamp & rotfrukter. Serveras med jordärtskockpuré samt rödbetsvinegrette.

  • Efterrätt: Husets vaniljglass med marinerade bär & kokosflarn.