Ledighet, snö, adventspynt och restaurang!

2010-11-25

Tänkt att få vara ledig såhär på en torsdag, ljuvligt skönt! Julmusiken har gått varm här hemma idag, jag har nämligen behövt någonting mysigt att nynna till när jag har plockat fram adventspyntet! Det fattas lite småsaker för att det ska vara fullbordat, men det mesta är på plats! Åh så mysigt, eller vad säger ni?!

 

Men tror ni inte på fasen att ena ljusstaken gick sönder när timern gick igång... Så sjukt typsikt! Jag får nog skruva isär och byta allt.

 

Just nu sitter jag är och tittar ut genom fönstret och fnissar lite illasinnat för mig själv när folk försöker ta sig iväg med sina bilar. Det är inte ens halt ute just nu! Det är perfekta vintervita väger med snö... ändå tar sig inte folk iväg utan att slira och köra gummit i asfalten. Plattan i botten är det enda de tycks känna till ^^ Pinsamt...

 

Ikväll är jag bjuden till Bacchus med jobbet - lite vardagslyx har väl ingen dött av? {#emotions_dlg.lip} Det är en ganska mysig restaurang som ligger under jord... Sen har det ryktats om att vi ska underhållas av en ståuppkomiker. Det här kan bli spännande, men det kommer framför allt bli himla trevligt tror jag!