Blixtvisit till Degerfors!

2010-11-14

I fredags, efter dagens enda föreläsning, packade vi bilen med diverse skolböcker och ca 30 par skor, sedan åkte vi upp till Degerfors. Dags för lite miljöombyte och ett tillfälle att bli lite bortskämda med god mat!

 

Eftersom Fars dag nalkades under helgen, tog vi med oss en saffrans-semletårta vilken visade sig vara en succé! Saffran är gott å semlor är goda... hur skulle då en saffrans-semletårta vara annat är supergod? Dessutom väntade den obligatoriska Degerfors-pizzan på oss på fredagskvällen. Det är helt otroligt att något kan vara så beroendeframkallande! Dessutom böjd mamma på tjälknöl på lördagen... Underbart gott det med!

Helgen har dock spenderats med näsan i fysikboken för min del, men jag har iallafall fått vara hemma i Degerfors och blivit bortskämd med både det ena och det andra - god mat och massor med myspys!

 

Tyvärr går tiden alldeles för fort och vi är redan tillbaka i Norrköping igen. Men det är skönt att komma ifrån ibland och få lite miljöombyte trots att vi pluggar största delen av tiden. Jag fick i alla fall koppla av framför TV:n till en rolig film med familjen och mumsa på popcorn, precis som jag hade planerat...