"Vad är det för fel på hamburgarna!?"

2010-11-04

"Vad är det för fel på hamburgarna!? De fick en helt annan form när vi la dem i frysen...", sa Blondie alldeles förskräckt när han skulle förbereda sin kvällsmat. Han kom in med påsen och skyllde allt på mig - "Det måste ha blivit när du la in dem", sa ha lite irriterat... hans älskade burgare såg ju ut som en enda stor klump köttfärs!

 

Vi la fram dem så de skulle tina undertiden vi gick på spinning (detta var i tisdags...) och sedan stack vi iväg på ett sjukt drygt pass! Nina var helt galen och körde fullkomligt slut på mig! Men det var sköööönt ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png) Me like pain!!! Moahaha {#emotions_dlg.super_man}

 

När vi kom hem igen och skulle börja laga mat tittade jag lite fundersamt på köttfärsklumpen som låg där... - "Men hörru, är inte det där vanlig köttfärs?", flinade jag åt Blondie... "NEJ, det där är hamburgarna!", sa han surt och fortsatte att skylla allt på mig... Jag, som visste precis hur allt låg till, gapskrattade och öppnade frysen igen. Där, mitt framför näsan på mig låg de riktiga burgarna! Hahaha, gissa om jag skrattade gott när Blondie insåg sitt envisa misstag!

 

Aja, det gjorde ju inte mig något, då kunde ju jag laga middag till mig dagen efter... Igår fick det alltså bli köttbullar, gräddsås och mos till middag! Åhhhh va gott det var!!! Dessutom fick jag en hel matlåda över som jag ska snaska i mig på måndag... hähä!