Ännu en vinst i bagaget!

2010-10-24

Efter att ha drömt mardrömmar om gårdagens tenta-tabbe vaknade jag helt klarvaken innan klockan passerat 06. Så sjukt typiskt... jag kan inte sova, jag ligger och vrider och vänder på mig, men jag kan inte sova!

 

Nåja, när TV:n väl slog igång var det faktiskt ett ganska intressant program om neandertalare, så jag låg kvar en stund och tittade.

 

Därefter förflyttade jag mig till datorn med ett par rostade smörgåsar med marmelad och brieost... mmmmums! ![:D](/img/smilies/grin.png) Jag klickade runt lite på youtube och hamnade på ett gammalt avsnitt av Sailor Moon! Herregud vilka flashbacks! ![:D](/img/smilies/grin.png) Underbart ju ;D

 

När klockan var 08:30 satt jag i KFUM-bussen och snart var vi på väg till Sollentuna för dagens match - andra matchen den här helgen. Igår spelade tjejerna mot Södertälje medan jag skrev tentan och tyvärr förlorade de den matchen. Men idag gick det bättre!

 

Laget som åkte iväg var inte ordinarie, det fattades bland annat en kant och en libero. Under inspiken kändes det som att en seger skulle komma att bli hopplöst att åstadkomma, för jag tyckte motståndet kändes mycket vassare än oss...

 

Ack så fel jag kan ha ![:D](/img/smilies/grin.png) Det blev en jämn match... alla kämpade på riktigt bra och våra "nya" tjejer för det här året skötte sig galant! Riktigt roligt att se ![:D](/img/smilies/grin.png) Efter fyra jämna set kunde vi dra ifrån i det femte och sista och vinna matchen!

 

Kungens Kurva och IKEA var nästa stop - här skulle käkas!!! Jag var vrålhungrig, jag hade inte ätit något sen frukost och klockan närmade sig fyra! En seriekrock orsakade världens köbildning och det tog lite längre tid än väntat... otäckt med olyckor sådär...

 

En tallrik gravad lax, hovmästarsås och potatis senare, var vi på väg hem igen i ösregnet. Nu sitter jag här i soffan och försöker hålla mig vaken... lättare sagt än gjort!