Hur fånig jag kan vara!?

2010-10-23

Till skillnad från många andra just nu är jag vaken, frukosten är på plats i magen och jag känner mig fruktansvärt nervös ^^ De flesta ligger nog fortfarande och sover gott i sina sängar...

 

Det blev en sen dag igår... vi var inte hemma från plugget förrän 19:30, då hade vi varit där i 11 h! Jag var helt mos i huvudet, jag kunde inte göra någonting rätt ^^ Men det var det kanske värt, eller så förvärrade det bara saker och ting.... jag vet inte faktiskt.

 

Kl 14 i eftermiddag sitter jag i tentasalen och är supernervös, förmodligen så nervös att pennan skakar när jag ska skriva första raderna... fattar inte hur fånig jag kan vara, men det är verkligen så - superskakis! Jag vet att jag kan detta, men så fort jag får syn på något som inte är som jag förväntar mig, så försvinner allt jag vet och det är total erase i skallen på mig... Men jag ska försöka komma ihåg att jag faktiskt kan det där, det SKA gå bra!!!

 

Innan tentan i torsdags var jag ute på en snabb shoppingrunda och kom hem med lite träningsgrejer inför vintern - en mössa, vantar och lite tjockare löparstrumpor. När jag stack ute på första löparrundan på tre veckor (efter skada och förkylning), såg jag ut som en kondom! Shit vilken fånig mössa! Men det var skönt iaf ![:P](/img/smilies/wink.png) Varmt och gott åt öronen!

 

Ska göra samma sak idag - springa en runda innan lunch och skingra tankarna lite, dessutom får jag lite ny energi...

 

När jag är färdig ikväll ska jag krypa ner i soffan och moffa i mig lite chips... På måndag börjar mitt nya liv för femtioelfte gången! Det har blivit alldeles för mycket snask senaste veckorna. Det har känts som att jag måste "passa på" när fredagen kommer eftersom vi har så lite tid för mys annars i veckan... Lättare sagt än gjort, men nu får det faktiskt vara slut på småätandet!!!