Vilken vecka...

2010-10-16

Då var det dags igen, samma visa varje vecka... Det är lördag och jag är vaken alldeles för tidigt! Till skillnad från förra lördagen är jag dock på väg att bli frisk, är nog mest snörvlig faktiskt.

Veckans dagar har spenderats i skolan, 08-18 nästan varje dag... men ska jag vara ärlig vet jag inte om det hjälper. Det känns som jag tuggar en seg köttbit, det tar liksom aldrig slut! Veckans kvällar, å andra sidan, har blivit väldigt tidiga eftersom vi både har varit sjuka och gissa om det har varit skööönt!? Tyvärr märktes det ganska tydligt igår att det har varit en tuff vecka, för när jag la mig i soffan gick luften ur mig alldeles och jag småslumrade igenom hela Idol ^^ Btw, hur fan kan Elin få stanna kvar, hon är så sjukt dålig!!!

 

Nu sitter jag här och väntar på att Blondie ska vakna, sen blir det nog gröt till frukost! Därefter måste jag tagga till dagens match mot stockholmslaget Stjärnfall - gamla elitspelare som känner att de vill tagga ner lite, mysträna och småspela någon match då och då... därav namnet ofc {#emotions_dlg.lip}