Vilken underbar söndag...

2010-10-10

... den har bestått av snor, snor, snor, tvätt, reglerteknik och mat! Usch, jag är så förkyld... alldeles tjock i skallen :/ Det är drygt att plugga reglerteknik när man är frisk, fattar ni hur galet drygt det är att plugga det när man dessutom har skallen full med snor?! ![:P](/img/smilies/wink.png)

 

Dagens höjdpunkt var frukosten... Jag älskar frukost, skulle kunna äta hur mycket som helst! Dagens andra höjdpunkt var middagen ![:P](/img/smilies/wink.png)

Vi vann seriepremiären igår. Skönt att få en bra start på serien, men jag tror inte vi får så många fler segrar i bagaget... Stockholmslagen tenderar att hålla en betydligt högre lägsta nivå. Ofta handlar det om elitspelare som vill trappa ner lite och nöjer sig med vardagsträningar och någon match då och då. Men vi får väl se, igår gick det iaf bra ![:D](/img/smilies/grin.png)

 

Imorgon är det bara att sätta igång igen - varannan dag reglerteknik/statistik är det som gäller. Jag hoppas att jag känner mig lite bättre dessutom så att jag kan vara med på träningen - vi ska tydligen träna på block. Jag kommer bli bäst, kommer blocka ner allt!!! Right...... ^^ Kanske skrämmer jag skiten ur motståndet bara genom att hålla upp händerna vid nät ![:P](/img/smilies/wink.png)

 

Nu ska jag slänga mig i soffan, zappa mellan kanalerna och inse att det inte finns ett sk*t på TV, muttra lite för att sedan somna dräglandes på kudden för att jag inte kan andas... Go natt!