Äntligen är det helg!

2010-09-25

Gårdagen var pest och pina... och låååång! Jag tog cykeln ner till skolan vid 09 med matlådan i högsta hugg. Sen var det bara matte, matte och matte som gällde... hela vägen fram till klockan passerat 17 ^^

 

Men tro inte att dagen var slut där, nooo! Först när klockan närmade sig 23 var skoldagen slut för den här gången. Jag förberedde föreläsningen som vi ska hålla i nästa vecka... galet svårt med alla konstiga, tekniska engelska ord som jag inte förstår ![:P](/img/smilies/wink.png) Men nu är det färdigt iaf!

 

Nu såhär på morgonen har jag redan hunnit med att duscha och konstaterat att hösten verkligen är här på riktigt... Vi ska snart äta frukost och sen är det faktiskt dags att åka - vi ska till Vingåkers Factory Outlet! ![:D](/img/smilies/grin.png) Ska ska vi möta upp mor, far och minibror som inte är så mini längre! Efter några timmar i den gigantiska butiken, knuffandes med alla människor som kommer vara där med tanke på att det är löne-helg, ska vi åka tillbaka hit till Norrköping och äta något gott ![:)](/img/smilies/happy.png)

 

Åhhh va skönt med några timmar off school...