Man vet att man engagerar sig alldeles för mycket...

2010-09-20

... när man drömmer mardrömmar om dagens dugga ^^ Jo visst vettu, inatt drömde jag att jag missade den, att jag glömde bort den.

 

Duggan började 14:00 och när klockan var 14:10 insåg jag mitt misstag... Men(!), man får komma max 30min försent och fortfarande få göra duggan. Problemet var att jag befann mig hemma i Degerfors och tentan skulle vara i tentasalen i Norrköping... Jag störde Blondie, som precis lagat korv och makaroner åt sig själv, han fick skjutsa upp mig till gymnasieskolan i Degerfors. Där sprang jag omkring som en yr höna i strumplästen och fick tillslut tag på en dam i receptionen... "Jag behöver komma till tentasalen!!!", flåsade jag och hon log lite lätt - "Ah, tenta-centralen ligger här uppe, följ med!", sa hon snällt till mig. Vi sprang upp för ett par rulltrappor och möttes av massvis med människor. "Här är det!", sa hon stolt... jag tittade mig omkring och konstaterade att jag befann mig på centralen - en tågstation! ^^ Klockan slog 14:31 och plötsligt vaknade jag upp i min säng...

Jag ska dock skriva duggan idag kl.14 och jag har inga planer på att missa den ^^ Jag har pluggat mycket och jag hoppas att det kommer märkas på resultatet. Jag vill verkligen få med mig några bonuspoäng till tentan nästa månad. Önska mig lycka till!!! ![:D](/img/smilies/grin.png)