Veckan som varit...

2010-09-10

Jag vill inte påstå att jag har haft speciellt mycket ledig tid den här veckan, därav den kassa uppdateringen här på bloggen...

 

Måndagen blev en ganska kort dag i skolan, 09-15. Kom hem och åt söndagens smarriga rester vilket resulterade i tjockismage lagom innan kvällens träning. För att råda bot på detta sprang jag 2 km som uppvärmning innan vi körde volleybollträning 18-20.

 

Tisdagen spenderades till Matematisk Statistik... jag började komma underfund med lite av tramset. Trots enorm träningsvärk i benen (speciellt vaderna), tog vi oss ut till Vrinneviskogen och sprang elljusspåret vilket mäter ~5,5 km. Jag trodde jag skulle dö, speciellt eftersom mitt Nike+ armband visade att vi inte ens hade sprungit 3 km å jag höll på att avlida! Jag tog mig runt och det blev faktiskt lite lättare mot slutet... Till min lycka insåg jag att jag råkat ställt om mätaren från KM till Miles... vi hade faktiskt sprungit 6 km i skogen och det fick ses som godkänt när den mentala chocken hade lagt sig! ![:P](/img/smilies/wink.png)

 

Onsdagen var hemsk. Jag vaknade 05 och kunde inte somna om. Blondie skulle ta bussen till Linköping kl. 07, så han klev upp kl 06... Sen var det kört! Statistik-föreläsning kl 08 och sen spenderade jag hela dagen i skolan. Jag kom hem 17:30 och försökte hålla mig vaken till kvällens träning kl 20, där kroppen var med till skillnad från knoppen... Jag låg på golvet och tog det mesta! Väl hemma igen vid 22 somnade jag nästan i duschen ^^

 

Torsdagen skulle visa sig bjuda på höjdpunkten denna vecka, dessutom hade vi sovmorgon till kl 10! Jag räknade massvis med matte och satt i skolan fram till kl 15. Jag cyklade hem och satte mig i bilen direkt, jag skulle nämligen infinna mig på jobbet kl 15:50 och delta i en hemlig aktivitet innan personalmötet om så önskades... Självklart ville jag det! Chefen moffade in oss i två bilar och sedan körde vi iväg... ingen av oss visste vad som skulle hända, hihi! Ganska snart insåg jag dock att vi skulle åka Gokart!!! Helt underbart å galet kul! Som jag har längtat... Det var perfekt väder, strålande solsken och 16°C i luften! 6 uppvärmningsvarv, 7 kvalvarv och sedan ett lite GP-race om 8 varv... shit va kul! När vi kom tillbaka till macken vid 18:00 jobbade jag till 21:00 medan de andra hade personalmöte.

 

Idag (fredag) har jag också varit i skolan hela dagen, nu blev ni väl förvånade!? Först en föreläsning i "Advanced Global Illumination and Rendering", sedan en lunch på Texas innan det var dags för ännu mer matte ^^ Jag gav upp när klockan passerade 16 och cyklade hem i ösregnet... Nu sitter jag här och funderar på om det ska sluta regna så att jag kan ge mig ut och springa, eller om jag ska byta om till myskläder och krypa ner i soffan med lite popcorn och choklad... vi får se vad som händer!