Finbesök i helgen...

2010-09-05

... mor och far kom ner under lördagen! Himla trevligt tycker jag! Man får nog lov att erkänna att man saknar dem ibland, eller hur ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png)

 

Vi passade på att hämta min cykel som jag lämnade in på uppfräschning tidigare under veckan och sen försvann vi in till stan. Målet var att hitta ett grafikkort till mammas lilla Shuttle å det gjorde vi ju ganska snart. Dessutom hittade vi massvis med annat - kläder, parfym, nagellack m.m. Stackars pappa, han suckade redan efter första affären ^^ Den underbart goda parfymen fick jag av mamma, tusen tack!

Nåja, när vi kom hem från stan igen och skulle pilla i det nya grafikkortet, var skärmen helt svart! Jag fattade ingenting, jag var helt övertygad om att det gamla var paj... Vi testade allt möjligt, men vi fick lämna tillbaka grafikkortet och det slutade med att päronen åkte hem utan sin dator.

 

Blondie är väldigt envis som tur är och han fortsatte pilla när de hade åkt. Gissa vad han kom fram till... han hade inte satt kabeln i skärmen!!! ^^ Hahaha, inte undra på att vi inte fick någon bild. Fast det visade sig att det gamla kortet var paj i vilket fall, så vi testade ett annat kort och då funkade det galant ^^ Nåja, nu ska vi bara skicka hem datorn till Degerfors igen och hoppas min mor blir nöjd {#emotions_dlg.happy}