En heldag på stan!

2010-07-20

Nu är det äntligen semester på riktigt även för mig! Sista timmarna gjorde jag i söndags och då kom jag inte hem förrän halv tolv på natten... Men nu är jag ledig i alla fall!

 

Blondie hoppade ju av tåget här i lördags, men vi har redan hunnit med nybakat bröd, shoppingrunda ute i Ingelsta (i söndags innan jobbet) och igår körde vi en heldag på stan! Så himla skönt att gå omkring i butikerna utan att känna stress... utan att behöva tänka på att man egentligen inte har tid utan har plugg som väntar.

 

Vi har varit inne i vartenda butik som har kameror... och det verkar som det blir en Nikon D5000 för 5990;-,  ett macro Nikon 60/2,8G ED Micro AF-S för 4990;- och ett ljusstarkt objektiv Nikon Nikkor AF-S 50/1,4 G för 3590;-. Men det där ljusstarka objektivet får bli ett senare projekt tror jag bestämt... känner mig lite snål för tillfället ^^ ![:P](/img/smilies/wink.png)

 

Idag vet jag inte vad som händer riktigt. Vi har planerat att åka och bada imorgon eftersom temperaturen ska leta sig upp emot trettio-strecket igen. Men vad vi ska fylla dagen med har jag ingen aning om... Lite minigolf i Vrinneviskogen och en glass kanske?