Hjärtegull!

2010-04-27

Dagens första föreläsning föll mig faktiskt i smaken och det var ganska intressant att lyssna på. När det var dags för dagens lektion skulle det visa sig att alla var ganska bortkomna. Den där italienaren är bra lustig alltså, en riktig filur! ![:D](/img/smilies/grin.png)

 

Efter dagens lunch började vädret komma igång igen efter nattens regn. Solen värmde och det var ganska skönt att promenera hem. Väl hemma var det dags för dagens dos av programmering ^^ suck!

 

När Blondie kom hem efter sin föreläsning hade han en överraskning till mig - Aladdin hjärtan med jordgubbssmak! Han hoppades att de skulle hjälpa mig att hålla humöret uppe... HAHA, riiiight ;P Men jag vet inte om det hjälpte, mitt humör är verkligen det sämsta ever när det kommer till programmering... men de var sjukt goda iallafall! ![:D](/img/smilies/grin.png)

 

Nu ska jag försöka mig på en till uppgift, men sen får det nog räcka för idag. Jag tror jag ska ta fram skissblocket och försöka teckna lite, jag vill komma igång med det igen... man glömmer så fort!