Tillbaka i Peking!

2010-04-10

Då var vi tillbaka här nere i Peking... men det blev sent igår kväll innan vi hade plockat undan all packning och fått mat i kylskåpet. Det har vart skönt att vara hemma en stund, men det är alltid lika skönt att komma hem igen ![:)](/img/smilies/happy.png) Våren har kommit lite längre här nere, men det närmade sig i Degerfors också som ni ser nedan...

 

 

 

Under gårdagen hann vi förbi två outlets och man får väl säga att jag fyndade lite, jag hittade nämligen fyra linnen till en oförskämt liten summa. Sen gick vi en sväng inne på Mariebergs köpcentrum, men där hittade jag inget...

 

Vi låste upp dörren till lägenheten strax innan 20:00... sen var det bara att ösa på så att jag skulle hinna se Solsidan ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png) Så sjukt roligt!

 

Tyvärr är det kallt, blåsigt och mulet idag, men vi väntar på lite ljusare moln innan vi drar igång fönsterrengöringen... Sen kommer det upp ljusa och härliga gardiner ![:D](/img/smilies/grin.png)

 

I eftermiddag ska jag sitta klistrad framför TV:n - Degerfors spelar premiärmatch i Superettan för det här året, 15:30 på TV4!