Jag trodde aldrig...

2010-03-06

... att jag skulle bli en sån pluggis. Missförstå mig rätt nu, jag har alltid varit ganska duktig på att göra "mina läxor", men jag trodde aldrig det här om mig själv ^^ Den här veckan har varit helt sjukt. Jag har inte haft något schemalagt den här veckan direkt, tre föreläsningar max! Men jag har nog aldrig varit i skolan så mycket... mja, kanske innan sommarlovet förra året, men aldrig annars.

 

Vi pratar om 08-17 dagar minst... i onsdags satt vi 08-19 och igår 08:00-20:30!!! Det märks att tentaperioden har dragit igång, det knallar i skolan vilket tid på dygnet som helst.

 

Och jag håller på att bli sjuk... igen! Så fruktansvärt typiskt, jag blev döförkyld förra tenta-p också. Men den här gången har jag köpt på mig massa förebyggande sugtabletter och försökt få i mig c-vitaminer! Kanske bryter det ut först efter tentorna om jag har tur... Idag ska jag dock spela match, är inte allt för taggad inför det faktiskt... enda anledningen till det är ju att jag inte vill bli sjuk och jag är rädd att de där timmarna ska bryta ner kroppen tillräckligt för att det ska bryta ut på mig. Den andra passaren ska jobba istället, så spelar jag inte har vi ingen passare... så typiskt! Dessutom är det sista matchen för säsongen, men jag kommer försöka ta det lite lugnt, iallafall på uppvärmningen.

 

Ikväll är vi bortbjudna på middag till en kompis. Han ville bjuda på middag och låta oss slippa tänka på mat en kväll när vi har våra tentor att tänka på - jättesnällt! Det ska bli kanonkul, jag ser verkligen fram emot det. Elitidrottare brukar ju ha koll på det där med mat, men han är extremt bra på allt sånt, så det här kan nog bli riktigt smaskigt ![:D](/img/smilies/grin.png)