Spinning vs Fettisdagen

2010-02-16

Klockan ringde 06:30 och jag var lika nervös som när jag gick och la mig igårkväll ^^ Jag måste verkligen skärpa mig, det är bara töntigt att vara sådär nervös.

 

Nåväl, jag kom iväg till duggan och tittade på uppgifterna, vilka inte verkade helt omöjliga. Efter 60min var jag, efter lite klurande, klar med 3/4 uppgifter och började koncentrera mig på den sista. Helt j*vla omöjlig... jag letade i formelsamlingen som följde med, men jag hittade inget som passade...

 

Plötsligt var timmen slut och duggan var över. Jag kliade mig fortfarande i huvudet när jag gick därifrån ^^ Klarat duggan bör jag ha gjort, men jag ville ju ha med mig så många bonus som möjligt och jag hade hoppas på 5p till tentan... nu blir det med lite otur bara 3p :/ Slarvfel som leder till teckenfel innebär tunga poängavdrag!

 

Lunchen bestod av en smarrig couscous-sallad med tomat, paprika och oliver, lite yoghurtdressing, lax och rostbiff. Mums! Därefter väntade 4h medierätt, bra segt alltså... men timmarna knatade på ganska snabbt faktiskt.

 

Kvällens planering hade sedan förra veckan varit ett spinningpass, men nu infann sig ju Fettisdagen just denna tisdag (samt att vi gick i skolan 08-17), så spinningen kl.18 låg bra risigt till. Vi funderade (inte alltför länge) och bestämde oss för att det får bli spinning på torsdag istället, så vi tog en sväng om bageriet för att kunna avnjuta en riktigt god semla istället ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png)