Jag får nog säga att jag har fyndat idag...

2010-01-26

Jag somnade, jag vaknade, åt frukost och stack iväg till skolan... Jag lyssnade på en föreläsning om transformteori och knatade iväg hemåt igen. En ganska bra start på dagen med andra ord ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png)

 

Herr B var på städhumör och hade redan under gårdagen börjat rota i alla skolpapper och block, så när vi kom hem igen innan lunch, satte han även mig i arbete! Jag muttrade lite, men det var faktiskt ganska skönt när allt var sorterat, nedpackat i en kartong och uppburet på vinden.

 

Jag gjorde ordning dagens lunch - gräddig kyckling med bulgur... sen packade vi väskorna och gick iväg till skolan igen. Grabbarna satt lite med modelleringsprojektet medan jag och Emil räknade matte. Tyvärr stack timmarna iväg när jag fastnade på en uppgift, satt med den i 2½ h innan jag löste den och då var klockan redan halv fem!

 

Vi tog en sväng förbi stan när vi gick hem, jag skulle köpa någon typ av gel som förhoppningsvis lindrar smärtan i ljumsken. Jag hann även in på Myself & Friends och hittade en söt liten topp vilken det var 75% rea på, man tackar!

 

Nu på kvällen har jag varit i farten och lagat ordning en galet god älggryta och har dessutom hunnit med ett fotbad! Detta får man väl kalla för en ganska lyckad dag? ![:D](/img/smilies/grin.png)